Kadıköy Mah. Güvercin Sok. No:6/B İzmit/Kocaeli

45000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları

TECRÜBE | KALİTE | GÜVEN

KOMBİ, KLİMA SERVİSİ TAMİR VE BAKIMI

Anasayfa > 45000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları

45000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları

06 Haziran 2020 14:36
45000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları Kullanılacak yer için klima seçimi öncesinde, klima kapasite hesaplaması yapılmaktadır. Yapılan hesaplamada, soğutma ve ısıtma değeri 45.000 oranına yakın olan yerlerde, 45000 BTU Klima modelleri kullanılmaktadır. BTU değeri en yüksek olan klima modelleridir ve daha çok geniş kapalı alanlarda kullanılmaktadır. 45000 BTU klimaların kullanıldığı yerler arasında, büyük evler, okullar, hastaneler, iş yerleri, büyük toplantı salonları, sinema salonları gibi geniş alanlara sahip yerler bulunmaktadır. Kullanım yerine göre hesaplama yapılarak seçim yapıldığında büyük avantajlar sağlayacaktır.

45000 BTU klimaların avantajları

45000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları Klima modelleri farklı kapasitelerden oluşmaktadır. Alan genişliğine ve yapılan kapasite hesaplamasına göre klima seçildiğinde, istenilen iklimlendirme daha rahat sağlanacaktır.

45000 BTU klima modellerinin kullanıcıya sağladığı avantajlar

  • Yüksek tavanlı mekanlarda verimli kullanım sağlar
  • Asma tavanı olmayan büyük salonlar için kullanışlıdır
  • Bağımsız olarak çalışmakta ve istenilen ayar yapılabilmektedir
  • 45000 BTU modellerde, arıza teşhis özelliği otomatik olarak çalışmaktadır
  • Tuş sistemi ile sıcaklık ve soğukluk ayarı yapılabilmektedir
  • Kademeli fan sistemi sayesinde ısı transfer verimliliğini artırır
  • Sessiz çalışma özelliği vardır
Klima üretici firmalar, klima modellerini özel olarak üretmekte ve geniş kapalı alanlarda rahat kullanılmasını sağlamaktadır.

45000 BTU klima özellikleri

45000 BTU klima modelleri, kapasite özellikleri sayesinde farklı mekanlarda en iyi ısıtma - soğutma sistemi olarak kullanılabilmektedir. Yüksek performansı ve sessiz çalışması, özelliklerini artırmakta, kullanıcılara avantajlar sağlamaktadır. Geniş mekanlar için en uygun cihazlardır ve ihtiyaç durumuna göre aynı mekan içerisinde birden fazla kullanılabilmektedir. Hem tasarımı hem de içi yapısı özellikleri ile avantajlı klima modellerinden birisidir.

Klima özellikleri

  • Modern tasarım
  • Kolay montaj özelliği
  • 24 saat İyon
  • Alerjen filtresi
  • Doğal enzim filtresi
  • Aktif karbon filtresi
Ürün seçimi öncesinde, alan ölçüsüne göre kapasite hesaplamasının yapılması ve piyasada bulunan modellerin özelliklerinin bilinmesi gerekiyor. Bu özellikler belirlendikten sonra, markalara göre fiyat araştırması yapılır ve en iyi özelliklere sahip klima modeli en uygun fiyata satın alınmaya çalışılır.

45000 BTU klima modelleri

45000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları 45000 BTU klima modelleri, üretici firmalar tarafından ev - ofis klimaları olarak piyasaya sürülmektedir. Piyasada bulunan ve en çok kullanılan, klima modelleri arasında, tavan tipi klima, kaset tipi klima ve salon tipi klima modelleri yer alıyor. Kullanılacağı yerin, genişliği, tavan yüksekliği, asma tavan yapısı gibi kriterler, model seçiminde belirleyici olmaktadır. Klima modeli seçimi yapılırken, enerji tasarruf değerlerine dikkat edilmelidir. A sınıfı tasarruflu klimalar, kullanıcılarına, düşük enerji ile yüksek verimlilik sağlayacaktır.

Klima fiyat seçenekleri

Klima modelleri araştırılırken, her markanın farklı fiyatlar seçenekleri olduğu görülmektedir. 45000 BTU klima modelleri daha çok sektörün en çok tanınan ve büyük firmaları tarafından üretilmektedir. Teknoloji hızla geliştiği için üretici firmalarda, klima modellerini her yıl yenilemekte ve yeni fiyat seçenekleri ile tüketicilere sunmaktadır.

Klimaların fiyatını belirleyen detaylar

  • Klima marka ve modeli
  • Kullanım alanı
  • Tam Kapasite değeri
  • Satın alınacak adet sayısı
  • Üretici firma cihaz kalitesi
45000 BTU klimalar, büyük kapasiteli klimalardır ve klima çeşitleri arasında fiyatı en yüksek olanlardandır. Piyasa bulunan modelleri daha çok 5000 TL ile 10.000 TL arasındaki fiyat seçenekleri ile satılmaktadır. Kullanıcılar, farklı markaların ürünlerini karşılaştırarak, en uygun fiyatlı olanını seçebilirler.

Klima seçiminin bilinmesi gerekenler

45000 BTU klima modelleri, büyük iş yerleri, salonlar gibi yerlerde kullanılmaktadır. Klima satın almak isteyenler, ürün seçimi yapacakları zaman, BTU nedir, kapasite hesaplaması nasıl yapılır, hangi model daha kullanışlıdır gibi bazı bilgilere sahip olmalıdır. Klima modeli belirlendikten sonra marka seçimi de önemlidir. Kullanılan teknolojiler arasında farklılık olabileceğinden, enerji tasarrufu en yüksek olan klima modeli seçilmelidir. 45000 BTU klima modellerinin tamamı, her yıl yenilenmekte ve yüksek tasarruflu olarak üretilmektedir.

Klima filtreleri

45000 BTU klimalarda, doğal enzim, alerjen, aktif karbon filtreleri kullanılmaktadır. Tüm filtreler, ortamdaki havayı ve ortama verilecek olan havayı temizleme görevi yapmaktadır. 45000 BTU modellerinde bulunan, doğal enzim filtresi, klimanın kurulu bulunduğu alandan emilen havanın temizlenmesini sağlamaktadır. Emilen kirli havada bulunan bakterileri yok eder ve ortam havasının temiz olmasını sağlar. Kalabalık insan gruplarının kullandığı, geniş kapalı alanlar ve salon türü yerlerde çeşitli alerjenik bileşenler havada bulunabilmektedir. 45000 BTU klima modelleri, alerjen filtre özellikleri ile hava bulunan ve alerjiye neden olabilecek çeşitli bakteri, mantar gibi bileşenleri emerek yok etmektedir. Klima modellerinin bulunduğu yerde hava her zaman temiz olacaktır. İklimlendirme işlemlerinde bazen kötü koku sorunu ile karşılaşılabilir. Bu klimalarda bulunan aktif karbon filtreleri, düzenli olarak temizlendiğinde, havada bulunan zararlı kimyasalları ve bakterileri temizleyecektir.

Kolay montaj

45000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları 45000 BTU klima modelleri, türlerine göre farklı montaj tekniği ile yerlerine yerleştirilir. Salon tipi modellerin kurulumu daha kolaydır. Kaset tipi ve tavan tipi klima modellerin montajı, teknik ekipler tarafından, en verimli olacağı yere dengeli bir şekilde monte edilir. Bağlantı boruları esnektir ve dış ünite ile bağlantısı kolaylıkla yapılabilmektedir. Montaj yeri belirlenirken, ortama hava akışını en iyi sağlayacağı ve yakınındaki kişileri rahatsız etmeyeceği yer seçilmeye çalışılır. Tecrübeleri servis ekibimizle, garantili ve güvenilir bir montaj yaptırmak için Kocaeli klima servisimize başvurabilirsiniz.

Neden 45000 BTU Klima

Klima ihtiyacınız olduğunuzda neden 45000 BTU seçimi yapmalısınız? Kapasite hesaplaması yaptığınızda, elde edilen sonuç 42000 - 45000 arasında ise doğru seçim olacaktır. Salon tipi, tavan tipi ve kaset tipi modelleri ile tüm kapalı geniş alanlar için oldukça kullanışlıdır. Sinema salonu, toplantı salonları, konferans salonları gibi yerlerde, sessiz çalışmakta ve tek tuş ile sıcak, soğuk ayarı yapılabilmektedir. Enerji tasarruflu olması, geniş alanları en iyi şekilde soğutması ya da ısındırması, montajının ve bakımının kolay olması, klima seçiminde, önemli kriterler olmaktadır.

Verimli kullanım

45000 BTU klima modellerinin tüm çeşitleri, farklı alanlarda, alanını tavan yüksekliği, genişliği ve dekor durumuna göre seçilerek kullanılmaktadır. Verimli kullanım için kurulum sonrasında, yılda en az iki defa olacak şekilde düzenli bakımları yapılmalıdır. Yapılan bakımlarda, filtre ve cihaz içi temizlikleri yapıldığı için biriken tozların bakteri ve koku oluşturması önlenmiş olacaktır. Filtreleri temiz olduğu sürece daha verimli çalışacak, istenilen ısı ayara daha kolay yapılabilecektir. Ayrıca, periyodik bakımlar, verimli kullanım sağlarken, cihazın arıza yapma ihtimallerini de ortadan kaldıracaktır.

YORUM YAPIN

BENZER YAZILAR

Kartla ödeme imkanı
Kartla ödeme imkanı
Servis işlemi sonunda kapıda kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.
Hızlı servis hizmeti
Hızlı servis hizmet
En hızlı servis çözümleriyle, aynı gün içerisinde adresinizdeyiz.
Destek hattı
Destek hattı
Servis öncesi ve sonrası uzman ekibimizden destek alabilirsiniz.