Kadıköy Mah. Güvercin Sok. No:6/B İzmit/Kocaeli

9000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları

TECRÜBE | KALİTE | GÜVEN

KOMBİ, KLİMA SERVİSİ TAMİR VE BAKIMI

Anasayfa > 9000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları

9000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları

06 Haziran 2020 11:42
9000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları Klima modelleri, kapasite hesaplaması ile belirlenmektedir. Konutlarda ve ofislerde daha çok 9000 BTU klima modelleri kullanılmaktadır. Bölgesel katsayı ve alan ölçüsüne göre belirlenen klima modellerinin fiyatları, kapasite ölçülerine göre değişir. Bu klima modelleri daha çok küçük mekanlar için tasarlanmıştır. Yapılan kapasite hesaplaması sonucu 9000’den az olan yerler için bu tip klimalar önerilir. Hesaplama değerine göre klima modeli seçildiğinde, kaliteli ve ekonomik iç mekan ısıtma ya da soğutması sağlanabilecektir.

9000 BTU klimaların avantajları

Kullanım alanına göre doğru klima ürünleri seçildiğinde, kullanıcıya sağlayacağı avantajlar daha fazla olacaktır.

9000 BTU klima modellerinin avantajları

  • Ortamdaki tozları etkin bir şekilde toplayarak, havayı temizler
  • Ayarlanan sıcaklık değerine hemen ulaşır
  • Klima panelleri, yıkanabilir ve değiştirilebilir
  • Sessiz çalışır ve ortamı rahatsız etmez
  • Tasarrufludur ve enerji tüketimi azdır
  • Kumanda ile her türlü ayarı rahatlıkla yapılabilir
  • Otomatiktir ve elektrik kesintisi sonrasında yeniden çalışmaya hemen başlar.
Tüm markaların, 9000 BTU klima modelleri mevcuttur. Piyasada en çok tercih edilen ve satış oranı yüksek olan modellerdir ve her yerde rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Klima özellikleri

9000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları Kullanılacak alana göre kapasite hesaplaması yapıldıktan sonra klima modellerinin özellikleri araştırılmalıdır. Kullanılacak olan klima modelinin, hangi özelliklerinin olduğu, hangi avantajları sağlayacağı bilinmeli ve ona göre satın alınmalıdır. Bu tip klima modellerinin en büyük özelliği, sessiz çalışmasıdır. Daha çok duvar tipi modelleri tercih edilmekte, iç mekanlarda, duvara asılarak, yer işgal etmesi önlenmektedir.

9000 BTU duvar tipi klimaların özellikleri

  • Doğal enzim filtresi
  • Alerjen filtresi
  • 24 saat iyon
  • Aktif karbon filtresi
  • Biyolojik anti bakteriyel filtre
  • Plasmacluster iyon filtre
  • Yıkanabilir koku filtresi
Bu özellikler, tüm 9000 BTU klima modellerinde bulunmaktadır. Küçük alanlarda daha iyi iklimlendirme yapılmasını sağlamakta ve ortama sağlıklı hava vermektedir.

Klima modelleri

Klima modelleri, kullanım alanının yapısına göre değişmektedir. Piyasada bulunan modeller, duvar tipi, tavan tipi, yer tipi, salon tipi, pencere tipi, kanallı tip gibi çeşitlerden oluşmaktadır. Evler ve ofisler gibi küçük ölçülü yerler için kullanılan 9000 BTU klima modelleri genellikle duvar tipi olarak üretilmektedir. Kullanıcılarda, kullanım alanında yer işgal etmediği, duvara asılı olarak kullanıldığı için duvar tipi modeli tercih etmektedir. Bu modeller hem kullanışlı hem de ekonomiktir. Yeni geliştirilen teknolojiler sayesinde, enerji tüketimi büyük oranda azaltılmış ve ekonomik klimalar olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Klima fiyatları

9000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları 9000 BTU klima modelleri seçiminde, her kullanıcı farklı marka tercih edebilir. Klima modellerinin fiyatları, markaya ve kapasite oranına göre değişebilmektedir. Klima sektöründe en çok tercih edilen modeller arasında 9000 BTU klimalar bulunmaktadır. Satın almak isteyenler, tanınmış markaların ürünleri tavsiye edilmektedir. Kullanıcı, uygun fiyat seçeneklerinin yanı sıra servis hizmetleri seçeneklerini değerlendirerek satın alacağı ürüne karar vermelidir.

9000 BTU klima modellerinin fiyatlarında etkili olan unsurlar

  • Klima markası
  • Kullanım alanı
  • Kapasite değeri
  • Kaç adet alınacağı
  • Cihaz kalitesi
Piyasada, farklı fiyat seçenekleri ile aynı kapasite değerine sahip farklı markalarda klima bulmak önemlidir. Sorunsuz kullanım ve doğru ürün seçimi için satış danışmanlarından yardım alınabilir.

Klima seçiminin yapılması

Klima satıcıları, web siteleri üzerinden, müşterilerine tüm modelleri göstermektedir. 9000 BTU klima modellerinden birisini satın almak isteyenler, kapasite hesaplaması yaptıktan sonra seçim işlemlerine başlayabilirler. Klima modellerini seçimlerde, ürün markası, fiyat aralığı, klima tipi, sezonsal verimlilik değeri, soğutma ve ısıtma verimliliği, otomatik hava salımı, gaz tipi gibi çeşitli özellikleri filtreleme yaparak seçmeye çalışmaktadır. Klima cihazının dış ölçüleri ve ağırlık bilgileri de seçim yaparken dikkat edilecek olan hususlardandır. Odanın büyüklük yapısına göre uygun model seçilmelidir.

9000 BTU klima filtreleri

9000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları Ortamın havasının daha sağlıklı olabilmesi ve istenilen verimliliğin alınabilmesi için klima filtrelerin belirlenen standartlara uygun olması önemlidir. 9000 BTU klimalar, doğal enzim filtresi, ortamdaki kirli havayı emmekte ve havadaki bakterileri temizlemektedir. Kullanıldığı ortamda havanın her zaman temiz olmasını sağlamaktadır. Alerjen filtresi önemli bir parçadır. 9000 BTU klimalar bu filtre ile emilen havadaki, bakteri, mantar gibi çeşitli alerjik bileşenleri ortadan kaldırmakta ve havayı taze tutmaktadır. Aktif karbon filtresi, havadaki zararlı kimyasal gazları etkisiz hale getirirken, birçok kokunun da giderilmesini sağlamaktadır. Klima modellerinde kullanılan tüm filtreler, ortamdaki havayı temizlemekte ve klimanın ortama daha temiz, taze hava vermesini sağlamaktadır. Ancak bu işlemler, filtreler temiz olduğu sürece yapılır. Sağlıklı hava için klima filtreleri, sezon öncesi dönemlerde temizlenmeli, gerekli durumlarda değiştirilmelidir.

24 saat iyon

9000 BTU klima modelleri, küçük ölçülü iç mekanlar için en ideal klima türleridir. Türkiye’de evlerin oda ölçüleri ve bölgesel katsayılara göre hesaplama yapıldığında, genel olarak 9000 BTU klima kapasite değerine ulaşılmaktadır. Bu klima modellerinin ana gövdelerinde, anti-bakteriyel levhalar bulunmakta ve ortam havasını kötü kokulardan arındırmaktadır. Ana gövdede bulunan turmalinler, negatif iyonlar üreterek, klima çalışmadığı zaman bile havanın temiz kalmasını sağlamaktadır. Satın alırken, bilinen marka ve kaliteli ürün seçimi, istenilen verimliliğin alınmasını sağlayacaktır.

Neden 9000 BTU klima modelleri?

9000 BTU Klima Modelleri ve Fiyatları Klima seçiminde her zaman kapasite değeri önemlidir. Klimanın kullanılacağı alana göre uygun modelin seçilmesi, her türlü kullanım avantajı sağlayacaktır. Ofis ya da evlerin ölçü değerlerine göre en uygun klima modelleri genellikle 9000 BTU olanlardır. En çok tercih edilen ve kullanılan model olarak, üretici firmalar, 9000 BTU modellerini daha üstün teknoloji ürünü olarak üretmektedir. Üretimde kullanılan, dış kaplama malzemeleri, klima iç filtre sistemleri ve soğutma yüzdeleri en iyi değerler ile oluşturulmaktadır. Tüm filtre sistemleri, temiz ve sağlıklı hava için üstün özelliklidir. Bu özellikleri sayesinde, kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

Kolay Bakım

9000 BTU klima modellerinden daha çok duvar tipi olanlar tercih edilmekte ve bu ürünlerin bakımları oldukça kolaydır. Ortam havasının sürekli sağlıklı olması ve cihazın sorunsuz çalışması için periyodik bakımların düzenli yapılması gerekiyor. Birçok kullanıcı, klima filtrelerini belirli aralıklarla kendisi de temizleyebiliyor. Filtrelerde biriken tozlar temizlendiğinde, bakteri oluşumu ve kötü kokular önlenecektir. Bu şekilde, ortama sürekli taze hava vermesi sağlanmış olacaktır. Ancak yetkili servis bakımı, hem iç ünite hem de dış ünitenin genel bakımı için gereklidir.

YORUM YAPIN

BENZER YAZILAR

Kartla ödeme imkanı
Kartla ödeme imkanı
Servis işlemi sonunda kapıda kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.
Hızlı servis hizmeti
Hızlı servis hizmet
En hızlı servis çözümleriyle, aynı gün içerisinde adresinizdeyiz.
Destek hattı
Destek hattı
Servis öncesi ve sonrası uzman ekibimizden destek alabilirsiniz.